SYARIKAT KHAS YANG AKAN MEMBAYAR SEBANYAK RM100,000 SEBULAN TANPA PERLU MELAKUKAN APA-APA! SANGAT MUDAH SESIAPA PUN BOLEH MELAKUKANNYA !

Posted on Oktober 30, 2007. Filed under: Some Ideas |

Baru-baru ini saya telah membuat kajian dan penyiasatan mengenai satu kaedah kewangan yang begitu mudah untuk dilakukan, yang mana saya tidak pernah memikirkannya dahulu. Pada dasarnya anda akan menerima bayaran walaupun anda tidak melakukan apa-apa pekerjaan! Syarikat yang dimaksudkan ialah pengendalian sistem telefon berbayar 900# atau 600# .

Saya pasti anda sudah biasa dengan iklan komersial rancangan televisyen yang menawarkan program ‘talian sahabat’ artis, bolasepak, telekuiz, dan lain-lain rancangan berbayar .

Beberapa tahun dahulu hanya ada beberapa buah syarikat pengendali rancangan berbayar seperti ini, tetapi sekarang ianya sudah banyak ditawarkan. Saya telah meluangkan masa dan banyak bercakap dengan orang-orang yang terlibat dalam industri talian 900# dan 600#, dan apa yang saya temui adalah sangat mengejutkan sekali.

Ramai orang yang memperolehi pendapatan lebih dari RM100,000 hanya dengan memperkenalkan talian ini. Saya telah memperolehi RM28,000 pada bulan pertama beroperasi. Anda boleh menghubungi syarikat pengendali talian 900# atau 600# ini dan menyatakan bahawa anda mahu membangunkan atau memulakan talian berbayar anda sendiri.

Anda akan mendapati kakitangan mereka sangat baik dan bersedia menolong anda. Mungkin sebahagian daripada mereka adalah sebagai broker yang menjadi orang tengah yang boleh membantu anda mempromosikan talian khas yang anda minta pada masa yang sesuai.

Anda akan menjadi ‘pembekal maklumat’ atau information provider (IP). Orang ramai akan menelefon nombor yang anda iklankan untuk mengetahui tentang sahabat, cerita seram, pelajaran dan maklumat-maklumat penting terkini.

Anda boleh menawarkan apa-apa sahaja tajuk yang difikirkan sesuai dan boleh menarik perhatian orang ramai untuk menelefon talian yang anda promosikan. Sesetengah daripada syarikat pengendali ini sudah mempunyai program-program khas yang disediakan dan anda hanya perlu memilih sahaja dan memberitahu mereka bila anda mahu memulakannya .

Pada kebiasaannya anda hanya perlu memperuntukkan masa sebanyak 1 jam sebulan untuk membuat beberapa buah iklan di dalam beberapa buah syarikat penerbitan yang mengiklankan talian 600# milik anda.

Secara automatik, orang ramai akan menelefon nombor talian anda untuk mendapatkan pelbagai maklumat yang dikehendaki dengan cepat tanpa melalui cara pos yang agak lambat.

Anda akan mendapat bayaran walaupun daripada mereka yang tidak mempunyai kad kredit. Inilah salah satu cara mudah di mana anda boleh mendapatkan wang yang banyak hanya dengan memberikan nombor telefon istimewa anda kepada mereka. Itulah kelebihan dan kehebatan program ini!

Percayalah, saya telah melihat sendiri laporan-laporan di dalam komputer mengenai orang-orang yang telah memperolehi pendapatan lumayan daripada nombor talian khas yang istimewa ini. Ianya sungguh hebat!!.

Mulakannya sekarang !

(30)

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Satu Respons to “SYARIKAT KHAS YANG AKAN MEMBAYAR SEBANYAK RM100,000 SEBULAN TANPA PERLU MELAKUKAN APA-APA! SANGAT MUDAH SESIAPA PUN BOLEH MELAKUKANNYA !”

RSS Feed for idea unik Comments RSS Feed

betul ke nie??macam mna nk daftar msuk er??
sila email kan di syafiqnordin30@yahoo.com
sekian terima kasih


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: