PENAFIAN !!

Artikel yang bakal dipaparkan ini dihasilkan untuk memberikan pengajaran dan menyalurkan maklumat umum mengenai subjek yang dibincangkan. Ia tidak boleh dianggap sebagai mengandungi nasihat kewangan, sekuriti atau perakuan sekuriti.  Strategi yang disebut di dalam artikel ini mungkin tidak sesuai untuk setiap individu dan tidak dijamin dapat menghasilkan kesan tertentu kepada semua pihak. Walaupun segala usaha telah dilakukan untuk memastikan ketepatan informasi di dalam artikel ini ketika penulisan, namun begitu informasi selalu bertukar dengan cepat. Oleh itu, sesetengah dari maklumat yang ada di dalam artikel ini mungkin sudah tidak tepat ketika anda membacanya. Juga, kemungkinan ada kesalahan tipografi dan kandungan. 

Tidak ada jaminan yang diperakukan bahawa maklumat yang terkandung di dalam artikel ini adalah tepat dan lengkap. KHAIRUL RIZAL dengan ini secara khususnya tidak bertanggungjawab atas apa-apa risiko, kehilangan, liabiliti, sama ada secara peribadi atau tidak, yang berlaku akibat penggunaan dan aplikasi kandungan artikel dalam blog ini, secara langsung atau tidak langsung.

Anda dirayu supaya membaca semua artikel-artikel yang ada, belajar seberapa banyak tentang perkara yang dibincangkan, dan menjalinkan maklumat ini dalam keperluan diri anda sendiri. Dengan pembacaan anda dalam blog ini, anda tersekat oleh syarat-syarat di atas. Ribuan terima kasih. KHAIRUL RIZAL MUHAMMAD YUSUF

Website: https://ideaunik.wordpress.com

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Satu Respons to “PENAFIAN !!”

RSS Feed for idea unik Comments RSS Feed

kalau boleh cari maklumat yang tepat dan terbaru
untuk dituliskan didalam blog ini ya! saya akan datang selau kat blog ini.

tk…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: